Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким.25 жовт. 2022 р.
Що робити, щоб м'ясо було м'яким після тушкування Щоб будь-яка страва вийшла м'якою, варто додати кілька ложок вершків чи жирної сметани, перемішати, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під закритою кришкою до готовності.
Занадто коротка термообробка призведе до того, що м'ясо буде сирим,його буде важко розрізати й, швидше за все, воно буде непридатним до вживання. А якщо ви будете тушкувати його занадто довго, воно стане занадто твердим. Швидше за все тушкується фарш. Занадто багато часу не потрібно як для риби, так і для м'яса курки.
На 1 кг м'яса візьміть один ківі або м'якоть 1 лимона. Змішайте м'ясо з фруктовим пюре і залиште на 30 хвилин в холодильнику. Багато кулінарыв підтверджують, що м'ясо стає м'якше, якщо замочити його в червоному вині на 1 годину.
М'ясо наріжте шматочками, натріть сіллю та часником, потім залийте кип'яченим молоком з цукром. Напій попередньо потрібно охолодити. Маринувати продукт — не менше 3 годин.
Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.
цибуля, помідор, рослинна олія, трохи оцту, сік лимона. Що і як потрібно робити. Отже, щоб повернути колишню соковитість м’ясу, наріжте його тонкими скибочками. Їх розкладаємо на тарілку …