Як правильно ставити свічки віферон?

Або як часто запитують пацієнти: «Доктор, Віферон ректально – це куди?» Супозиторій слід вводити у пряму кишку, проштовхнувши за м'язовий сфінктер. Бажано це робити після дефекації. Традиційно медики кажуть, що краще це робити, лежачи на лівому боці, підігнувши ноги під себе.

Вставте супозиторій у пряму кишку звуженим кінцем уперед. Обережно, але впевнено введіть супозиторій в анус щонайменше на кілька сантиметрів за анальний сфінктер. Залишайтеся лежати щонайменше 15 хвилин. Це дозволяє теплу тіла розтопити супозиторій та розпочати процес абсорбції.

Скільки часу потрібно перебувати лежачи після введення свічкиЯк швидко засвоюється організмом лікарський засіб? Довго лежати не потрібно. У середньому дитині бажано перебувати у стані спокою 2–3 хвилини, не більше.

Related Post

Чим корисні родзинки із водоюЧим корисні родзинки із водою

Родзинки, багаті на кальцій, дуже корисні для зміцнення кісток, допомагають запобігти виникненню остеопорозу. Кишмиш багатий на залізо і може допомогти поліпшити кровопостачання організму, тим самим запобігти виникненню анемії. Вживати замочені

Як називаються музичні духові інструменти?Як називаються музичні духові інструменти?

До мідних духових інструментів належать сучасні: валторна, труба, корнет, флюгельгорн, тромбон, туба. Окрему групу становлять саксгорни. Старовинні мідні інструменти: сакбут (попередник сучасного тромбону), серпент та ін. До них відносяться: труба