Як довго використовувати Фітолампу?

Рекомендований час впливу додаткового підсвічування від 12 до 18 годин. Воно залежить від виду рослини. Jan 30, 2020

фітолампи не можна тримати увімкненими цілодобовоДля дорослих рослин короткого світлового дня він не повинен тривати довше 8-10 годин, довгого світлового дня – 14 годин, для розсади в період активного росту – 12-16 годин.

А скільки ж світла потрібно розсаді на добу? Залежно від виду культури – 11-17 годин повноцінного освітлення (ранкове освітлення + денне природне світло + вечірнє освітлення).

У середньому – це 14 годин на добу, але якщо ви живете у південному регіоні, та рослини стоять на підвіконні, де і так багато сонця, можна досвічувати лише вранці та ввечері, наприклад з 6 до 8 ранку, та з 18 до 20 вечора.

Related Post

Навіщо Стінгери?Навіщо Стінгери?

Stinger (що перекладається як "жало") – американський переносний зенітно-ракетний комплекс класу "земля-повітря" з інфрачервоною головкою самонаведення. Він призначений для ураження повітряних цілей – від літаків до БПЛА та крилатих ракет,

У якому разі не повертається забезпечення заявки?У якому разі не повертається забезпечення заявки?

Забезпечення заявки не повертається у двох випадках: Переможця закупівлі внесено до РНП через ухилення від укладання контракту Протягом одного кварталу календарного року на одному майданчику відхилили 3 та більше заявок