У грибах є вітаміни: А, вся група, D, Е, РР; мінеральні речовини: калій, кальцій, цинк, мідь, фосфор, сірка, марганець. на 90% гриби складаються з води і практично не містять жирів, тобто це низькокалорійний продукт, при вживанні якого в їжу досить швидко настає насичення.22 лип. 2022 р.
Чому потрібно їсти гриби?
Гриби містять клітковину, антиоксиданти, вітаміни та мінерали. Крім того, в них є вітамін D, який позитивно впливає на настрій та підтримує здоров'я кісток. Вітаміни групи В, які також є у грибах, необхідні збереження енергетичного балансу. Білі гриби і гливи містять багато вітамінів В2 і В3.
Як впливають гриби на організм?
Завдяки цьому сенсаційному набору корисностей гриби сприятливо впливають на нервову систему, роблять шкіру здоровою, покращують стан нігтів та волосся, впливають на серцево-судинну систему, обмін речовин, вироблення гормонів, покращують імунітет та посилюють вироблення меланіну в шкірі. Збережена копія