Де проходитиме коачелла 2022?

Фестиваль музики та мистецтв у долині Коачелла (англ. Coachella Valley Music and Arts Festival), також відомий як Коачелла-фест або просто Коачелла — триденний (раніше одно- або дводенний) музичний фестиваль, який проводить компанія Goldenvoice у місті Індіо, Каліфорнія.

Coachella The Weeknd, Біллі Айліш та Джастін Бібер: хто виступив на Coachella 2022. У Каліфорнії проходить один із найвідоміших музичних фестивалів у світі Coachella. Цього року він проводиться з 15 по 17 квітня та з 22 по 24 квітня.

Емпайр Поло Клаб2020 р., 2019 р., 2018 р., …Індіо2018 р., 2016 р., 2015 р., … Коачелла/Місця проведення

Щороку фестиваль відвідують понад 200 тис. людей і близько 40 млн дивляться прямий ефір з усіх куточків землі. Ціна квитків становить понад 400 доларів США, а VIPквитки стоять 900 доларів США.

Related Post

Як вилікувати себорею народними засобами?Як вилікувати себорею народними засобами?

Найкраще лікування жирної себореї народними засобами – за допомогою цибулі. Можна змішати сік з горілкою або ж приготувати настій лушпиння цибулі. Корисно втирати у шкіру настої ромашки, хвоща, кропиви, а

Як відрізнити справжній Creed від підробки?Як відрізнити справжній Creed від підробки?

Якісна упаковка та флакон Підробку видають нечіткі символи. У справжніх парфумів дуже акуратні флакон і картонна коробка. На флаконі немає грубих швів, а написи не стираються пальцем. AVENTUS Парфумерна вода