Навіщо потрібна кондитерська глазур?

Кондитерська глазур – дуже популярний напівфабрикат, який використовують при приготуванні різних кондитерських виробів. Глазур'ю покривають торти, пряники, пончики, морозиво, зефір та багато іншого. Глазур використовують для приготування цукерок, кондитерських плиток, фігурок та прикрас.

Глазур у вигляді плиток або "монеток" потрібно розтопити на водяній бані. Якщо ви плануєте покривати нею торт, можливо, при нагріванні потрібно буде додати масу масло або вершки. Це має бути вказано на упаковці. Дзеркальну глазур потрібно просто розігріти в мікрохвильовій печі (до 40 °C, якщо не вказано інше).

Коли людина їсть шоколад, він чує його насичений аромат і відчуває солодкий смак з невеликою гіркуватістю. У шоколадній глазурі більше чується цукор, рослинні жири, яких у продукті більша кількість, перебивають смак та аромат какао-бобів, тому ці два продукти дуже легко відрізнити.

У натуральному шоколаді є 3 основні інгредієнти: цукор; какао-порошок; какао-масло.В результаті вийшла шоколадна глазур, яка повсюдно використовується у кондитерській справі як повна альтернатива шоколаду для виготовлення:

  • цукерок та тістечок;
  • шоколадних плиток;
  • покриття десертів;
  • фігурок та прикрас.

Related Post

Як заробити багато досвіду в Дуолінго?Як заробити багато досвіду в Дуолінго?

Отримання досвіду За успішне проходження уроку ви отримаєте 10 досвіду. … За успішне проходження тренування ви отримаєте 10 досвіду. За проходження тесту на вивченому рубежі отримаєте 10 досвіду. Проходження історії

Де дізнатися про нумерацію поїзда?Де дізнатися про нумерацію поїзда?

При посадці на вокзалі пасажири уважно дослухаються оголошення диктора про те, з якого боку починається нумерація вагонів – з голови чи хвоста поїзда. Ця інформація допомагає людям швидше знайти потрібний

Як часто міняти силіконовий наповнювач?Як часто міняти силіконовий наповнювач?

Рекомендується повністю змінювати силікагелевий наповнювач у котячому лотку раз на 10-14 днів. При необхідності, якщо ви бачите, що лоток стає брудним – частіше. Перед засипанням свіжої порції гранул обов'язково ретельно