Вакумна упаковка дозволяє продуктам компактніше розподілятися і займати набагато менше місця в холодильнику. Відсутність кисню, що надалі зберігає продукти розвитку мікроорганізмів. Запаковані продукти набагато довше зберігають свій аромат, колір, смакові та поживні властивості. May 25, 2017
Цей фактор зумовлює основну перевагу вакуумної упаковки – Збільшує термін зберігання. У безповітряному середовищі припиняється розмноження бактерій та мікроорганізмів, відсутність кисню уповільнює процес окиснення та гниття. Овочі та фрукти залишаються свіжими – т.е.
Вакумна упаковка захищає продукти від швидкого псування. Повітря видаляється з упаковки із продукцією. Потім вона герметично закривається. Це уповільнює зростання бактерій.
Чим гарний вакуумний пакувальник і що їм можна робити
- Продовжувати термін зберігання/придатності продуктів. Наприклад, можна, можливо вакуумувати свіже м'ясо чи овочі. …
- Зменшувати загальний обсяг. …
- Захищати продукти від сторонніх запахів. …
- Дбайливо заморожувати продукти. …
- Маринувати шашлик та інші страви. …
- Підготувати продукти для Су-вид.
Aug 9, 2022