Навіщо потрібно замочувати квасолю?

По-друге, під час замочування частково розчиняються олігосахариди, що викликають підвищене газоутворення в кишечнику.. По-третє, є думка, що таким чином квасоля втрачає так звані антинутрієнти — сполуки, що перешкоджають засвоєнню поживних речовин.

Замочування круп і бобових знешкоджує антинутрієнти, зокрема фітинову кислоту. Сприяє пробудженню ферментів, виробленню вітамінів у крупах та бобових. Це підвищує засвоюваність мікроелементів, покращує здоров'я.

Чи варто взагалі замочувати квасолю? Так, безумовно, причому краще у підсоленій воді: час варіння квасолі скоротиться приблизно на 45 хвилин. До того ж, попередньо замочена квасоля рівномірніше поглинає воду у процесі приготування. Замочити квасоля можна і на ніч (тобто 8-12 годин), і на добу.

Варити квасолю без попереднього замочування потрібно від 3 до 4 годин. Заздалегідь замочена квасоля звариться 1 до 2 годин.

Related Post

Як швидко відновлюється цикл після скасування ОК?Як швидко відновлюється цикл після скасування ОК?

Нормальний цикл відновиться протягом кількох місяців після відмови від гормонів.Jul 7, 2020 Після того, як жінка випила останню упаковку, у неї починається кровотеча скасування, далі йде цикл 21 чи 24

Як заряджати VeerЯк заряджати Veer

Полный процесс заряда занимает примерно 40-60 минут, причем в процессе зарядки вы можете продолжать пользоваться вейпом. Одного заряда аккумулятора должно хватить примерно на два дня использования. Картридж Smoant Veer работает