Ціни на Індичка
товар | Ціна |
---|---|
Гомілка Натурвіль з індика охолоджена | 499.00 ₴ |
Філе індика Справжнє-Є | 595.00 ₴ |
Стегно індички М'ясний Сомельє Фермерське | 529.00 ₴ |
Мітболи М'ясний Сомельє з індички | 697.00 ₴ |
Викладіть філе у «рукав» для запікання та герметично його запакуйте. Викладіть на деко та поставте у розігріту до 125 градусів духовку на 2,5 години.
Корисні факти М'ясо індички – лідер за вмістом білка, що легко засвоюється, тому його так рекомендують дітям, спортсменам і людям на дієті. Индейка содержит два вида мяса: красное и белое. Белое (мясо грудки и крыла) подходит для детского и диетического питания.
Крила індички потрібно варити досить тривалий час – близько 1 години. Швидко та смачно з ТМ “Своя індичка”!
Скільки потрібно варити індичку, якщо ви вирішили приготувати її цілком? Якщо ви вирішили використовувати каструлю, то потрібно близько 3 годин на повільному вогні після того, як вода закипить. Грудку потрібно варити на середньому вогні близько години. Філе можна приготувати за півгодини після закипання води.
Індичка – ціни в супермаркетах України. Порівняйте ціни та наявність в супермаркетах. Сортувати по: Тільки товари зі знижками. Країна виробник. Тип упаковки. Сортувати по: Тільки товари зі знижками. Хвостова частина індика …