У чому користь консервованого тунця?

Ця риба містить кальцій, який підтримує здоров'я кісток та скорочення м'язів, а також магній, необхідний для отримання енергії. У 100 грамах тунця міститься приблизно половина денної порції вітаміну D, який необхідний для підтримки імунної системи, міцності кісток та роботи мозку. Jan 30, 2022

Одна з головних переваг тунця – його корисні властивості зберігаються навіть після термічної обробки – у консервованому вигляді. Так як первинна заготівля здійснюється прямо в морі, смак продукту в банку майже не відрізняється від смаку свіжоприготовленої риби.

Корисні якості тунця необхідні для організму жінок. Риба містить багато важливого для жіночого організму вітаміну В6. Не варто забувати про достатній вміст заліза, калію, магнію, селену та фосфору, а також вітамінів A, E та D.

Цікаві особливості тунця: Калорійність свіжого або консервованого тунця – всього 120 кКал/100 г; Червоний колір риби зумовлений високим вмістом гемоглобіну; Тунець – криниця вітамінів В12 і В6, незамінних для правильної роботи нервової системи.

Related Post

Чому деякі люди завжди спізнюютьсяЧому деякі люди завжди спізнюються

Люди, що спізнюються, часто мають спільні риси характеру, такі як оптимізм, низький рівень самоконтролю, тривожність і любов до пригод, кажуть експерти. Індивідуальні відмінності також впливають на те, як ми відчуваємо