У чому міститься більше солі у ковбасі чи сирі?

У сосисках та ковбасах близько 1 грама солі на кожні 100 грамів. Приблизно стільки ж у 100 грамах майонезу, а в соусах на його основі може бути й того більше. У сирах, залежно від сорту сиру, міститься до 2 грамів солі на 100 г продукту.

Велика кількість солі від самого початку міститься у продуктах тваринного походження – м'ясі, рибі, яйцях. Наприклад, м'ясні страви, приготовлені без солі, вже містять 3-4 грами. У сосисках та ковбасах міститься порядку 1 грама солі на кожні 100 г продукту.

1,7 г Сир – одне з основних джерел солі на обідньому столі В цілому зміст солі у всіх сортах сиру був досить високим, становлячи в середньому 1,7 г солі у 100 г сирупроте значно варіювалося як у межах різних сортів, так і одного сорту.

Related Post

Як охолодити Іммерсійну рідину?Як охолодити Іммерсійну рідину?

Охолодження імерсійної рідини водою, що надходить у теплообмінник зі свердловини. Це найпоширеніший і найефективніший спосіб охолодження олії, оскільки температура води, що надходить на маслоохолоджувач (теплообмінник) у районі 5С – 10С.

Коли подавати заявку до військового санаторію на 2022 рікКоли подавати заявку до військового санаторію на 2022 рік

За довідкою необхідно звернутися до сімейного лікаря, лікаря-терапевта або лікаря-педіатра, з яким укладено декларацію про вільний вибір лікаря, та отримати направлення на обстеження відповідно до галузевих стандартів надання медичної допомоги.

Як зрозуміти коли готова Куряча печінка?Як зрозуміти коли готова Куряча печінка?

Під час приготування печінки перевіряйте ступінь її готовності натисканням пальця на м’якоть печінки. Вона не повинна бути твердою. Печінка має злегка проминатися всередину, але бути дещо щільнішою, ніж у сирому