Курка, індичка та інший птах може зберігатися у холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.
Зберігайте яловичину у холодильникукраще на окремій полиці. Ідеальна температура для збереження якостей яловичини – 0 +2 °C. Не варто вживати в їжу охолоджене мармурове м'ясо, яке лежало в холодильнику довше: це може завдати шкоди вашому здоров'ю.
Термін зберігання приготовленого м'яса у холодильнику та при кімнатній температурі Готові продукти можна зберігати в холодильнику при +2 ° – + 6 °. До 48 години.