У якому м'ясі є вуглеводи?

Куряче біле м'ясо (філе, іноді допускається гомілка). Фарш з м'яса курки або індички. Свиняча або яловича вирізка. М'ясо лосося.

Бобові (чечевиця, квасоля, боби, нут). Хліб грубого помелу (житній, ячмінний). Крупи (пшоняна, пшенична, ячна, кукурудзяна, толокно). Овочі, особливо зелені та листові (шпинат, салати, капуста, петрушка, кріп).

Від 1 до 50% м'яса становлять жири. Найбільш смачним визнано м'ясо з рівною кількістю білка і жиру (По 20%). Основу жирів м'яса складають насичені жирні кислоти – близько 30%. Жири з м'ясних продуктів засвоюються по-різному, це впливає температура їх плавлення.

Related Post

Як гуляти із собакою після стерилізаціїЯк гуляти із собакою після стерилізації

Купати собаку після стерилізації не можна, поки вона повністю не відновиться. Двічі на день шов необхідно оглядати та обробляти антисептиком. Ветеринар розповість господареві докладніше, скільки днів та яким препаратом це

Для чого потрібен Акріхін?Для чого потрібен Акріхін?

Симптоматичне лікування гострої та хронічної діареї різного генезу (алергічного, емоційного, лікарського, променевого; при зміні режиму харчування та якісного складу їжі, при порушенні метаболізму та всмоктування; як допоміжний засіб при діареї