Отже, порядок закладання шаткованих овочів у суп буде приблизно таким. спочатку покладіть буряк, потім капусту, потім картопля і моркву. Якщо використовуєте заморожені плоди, врахуйте, що вони варяться швидше за свіжі, бо вже пройшли бланшування.Jul 3, 2009
Щоб суп вийшов наваристим, смачним, ароматним, важливо правильно закладати інгредієнти. Першим завжди вариться м'ясо, так як воно готується найдовше, а потім кладуть у каструлю овочі. Якщо готуються борщ, то спочатку варять картоплю, потім додають кислу капусту. Інакше картопля буде твердою.
Класичний рецепт борщу передбачає, що в каструлю першою вирушить капуста, тому що та вариться найдовше. Вже після капусти слід картопля та солодкий перець.
Що стосується картоплі, яка вариться для супуто нарізані кубики кладуться воду, що кипить на повільному вогні. У майбутній суп картоплю кладуть останньої зі всіх інгредієнтів, т.е.