В якому порядку закладати у суп?

Отже, порядок закладання шаткованих овочів у суп буде приблизно таким. спочатку покладіть буряк, потім капусту, потім картопля і моркву. Якщо використовуєте заморожені плоди, врахуйте, що вони варяться швидше за свіжі, бо вже пройшли бланшування.Jul 3, 2009

Щоб суп вийшов наваристим, смачним, ароматним, важливо правильно закладати інгредієнти. Першим завжди вариться м'ясо, так як воно готується найдовше, а потім кладуть у каструлю овочі. Якщо готуються борщ, то спочатку варять картоплю, потім додають кислу капусту. Інакше картопля буде твердою.

Класичний рецепт борщу передбачає, що в каструлю першою вирушить капуста, тому що та вариться найдовше. Вже після капусти слід картопля та солодкий перець.

Що стосується картоплі, яка вариться для супуто нарізані кубики кладуться воду, що кипить на повільному вогні. У майбутній суп картоплю кладуть останньої зі всіх інгредієнтів, т.е.

Related Post

Як називається чайник, який завжди гарячий?Як називається чайник, який завжди гарячий?

Термопот – електронагрівальний побутовий прилад, гібрид чайника та термоса. Має ємність для рідини місткістю 2-6 л, електронагрівальні елементи та помпу (ручну або електричну) для подачі води. Кип'ятить і підтримує температуру

Як вбити Сліпа?Як вбити Сліпа?

Сліпий може запросто позбавити вас половини врожаю картоплі, вкрасти весь часник з грядки, зіпсувати буряк і моркву, залишаючи замість коренеплодів сліди своїх різців. Не гребує він і петрушкою, і редькою,