У середньому локшина вариться 4-5 хвилин. Якщо вона дуже вузька, може вистачити і 3 хвилини, а ширшій і товстішій, можливо, знадобиться 6-7. Орієнтуйтеся на стан макаронних виробів: готова локшина розвариться і буде м'якою. Jun 11, 2020
Вона готується всього 3-5 хвилин і відмінно підходить для різних страв: її можна відварити як гарнір, заправивши соусом, або просто посипати тертим сиром. А якщо кинути локшину у курячий бульйон – він стане ситним та апетитним супом. Імпровізуйте легко!
Щоб яєчна локшина не злипалася, до неї необхідно додати трохи розтопленого вершкового масла. Ролтон ідеально підходить і для приготування супів.
Перед варінням макарон каструля заповнюється приблизно 70%. Далі воду слід довести до кипіння. Після того, як вода закипіла, її слід посолити та зменшити вогонь. Наступним кроком у каструлю висипаються макарони та періодично помішуються, щоб вони не злиплися.