Як краще розрізати бісквіт холодним чи гарячим?

Легко ріжеться на рівні коржі тільки бісквіт, що добре охолонув.. Бісквітну основу для торта маленького діаметру рівно легше нарізати, ніж основу для торта великого діаметру.

Як тільки бісквіт охоло його необхідно загорнути в харчову плівку і залишити відпочивати на 6-8 годин. Зручно пекти бісквіт з вечора, а збирати торт вранці. Тільки за дотримання цих умов у Вас вийде правильно розрізати бісквіт. Якщо різати гарячий чи не настоявся бісквіт, він рватиметься і сильно кришиться.

Дуже важливий момент: гарячий бісквіт просочують холодним просоченням, а холодний бісквіт – Гарячої! Для світлих бісквітів вибирайте світлі за кольором просочення, інакше в розрізі тортик виглядатиме не дуже апетитно. Для шоколадних бісквітів підійдуть будь-які кольори.

Структура бісквіту досить ніжна, тому при різкому охолодженні лопаються бульбашки з повітрям. Саме вони змушують корж бути пишним, гарним та високим. Вирішується проблема досить просто: треба залишити основу прямо у формі всередині духовки, щоб бісквіт не осел.

Related Post

Як виходить з ладу блок живленняЯк виходить з ладу блок живлення

Причини, через які блок живлення виходить з ладу, можна умовно поділити на два види: поява зовнішніх перешкод в мережі, що виникають через навантаження паралельних комп'ютерів; внутрішні навантаження, замикання. Попередити такі