Користь для організму споживання сушених кумкватів полягає в наступному: цей продукт, на відміну від інших цитрусових, їдять разом із шкіркою, багатою антиоксидантами, ефірними оліями та клітковиною.
Кумкват вживають як у сирому, так і у переробленому вигляді. Його часто використовують для приготування цукатів. З кумквата можна робити варення та джем. У свіжому вигляді яскраві мініатюрні кумквати стануть окрасою будь-якого столу.
Кумкват сушений
Харчова цінність на 100гр | |
---|---|
Харчова цінність на 100гр: | Білки – 3,8г. Жири – 0,0г. Вуглеводи – 80,1г. Енергетична цінність – 284 кКал |
Склад: | Кумкват |
Термін придатності: | 12 місяців |
Упаковка: | Крафт пакет. Зручне та екологічне зберігання продуктів з багаторазовим застосуванням |
Сушений кумкват – це висушені плоди чудової однойменної цитрусової рослини, яка вперше з'явилася, як вважається, на просторах Гуанчжоу (Китай). З китайської кумкват перекладається як «золоте яблучко», хоча нерідко його називають «японським апельсином», а також кінканом та фортунеллою.