Як кумкват сушений?

Користь для організму споживання сушених кумкватів полягає в наступному: цей продукт, на відміну від інших цитрусових, їдять разом із шкіркою, багатою антиоксидантами, ефірними оліями та клітковиною.

Кумкват вживають як у сирому, так і у переробленому вигляді. Його часто використовують для приготування цукатів. З кумквата можна робити варення та джем. У свіжому вигляді яскраві мініатюрні кумквати стануть окрасою будь-якого столу.

Кумкват сушений

Харчова цінність на 100гр
Харчова цінність на 100гр:Білки – 3,8г. Жири – 0,0г. Вуглеводи – 80,1г. Енергетична цінність – 284 кКал
Склад:Кумкват
Термін придатності:12 місяців
Упаковка:Крафт пакет. Зручне та екологічне зберігання продуктів з багаторазовим застосуванням

Сушений кумкват – це висушені плоди чудової однойменної цитрусової рослини, яка вперше з'явилася, як вважається, на просторах Гуанчжоу (Китай). З китайської кумкват перекладається як «золоте яблучко», хоча нерідко його називають «японським апельсином», а також кінканом та фортунеллою.

Related Post

Навіщо плавці плавають у ластах?Навіщо плавці плавають у ластах?

Тренування з ластами – це чудовий спосіб підвищити гнучкість кісточок плавця. Поліпшення гнучкості суглобів досягається за рахунок додаткового тиску води, що надають ласти на суглоби при ударах ногами.14-Oct-2020 Ласти використовуються

Як це композитні вініриЯк це композитні вініри

Композитні вініри – це найтонші (до 0,3 мм) пластинки, які кріпляться спеціальним цементом на злегка оброблену передню поверхню зуба. Такі вініри коштують недорого, але вони недовговічні. Композит має властивість зношуватися,