Як називається помічник кухаря на судні?

Кок виконує поставлені йому завдання щодо забезпечення гарячим харчуванням усього особового складу корабля (судна), берегової військової частини або більшого об’єднання ВМФ ЗС Росії.

– підготовка страв до подачі; – розпакування, перевірка, переміщення, зважування і зберігання запасів у холодильниках, буфетах та інших зонах зберігання; – миття посуду і кухонного начиння та їх прибирання; – підготовка, приготування, підсмажування і розігрівання простих страв.

Кок виконує завдання із забезпечення харчуванням особового складу військової частини, корабля. До його обов’язків входить приготування якісного сніданку, обіду і вечері, роздача їжі особовому складу, а також приймання, утримання і зберігання продуктів.

Судновий кухар працює з урахуванням екології приготування їжі на воді. Однак, кок має справу не тільки з приготуванням їжі: він складає меню, і навіть підбирає правильний раціон для тих членів екіпажу, кому це необхідно, а також готує страви з урахуванням погоди та інших чинників, що позначаються на стані моряків.

Related Post

Як розвивається псоріаз?Як розвивається псоріаз?

Перші ознаки Випуклі червоні плями з сріблястими або білими лусочками Деформація нігтів та їх розшаровування Лушкування відмерлих клітин шкіри Поява тріщин на шкірі, що викликають дискомфорт Основною ознакою псоріаза є

Чи можна мочити натуральну шкіруЧи можна мочити натуральну шкіру

Щоб достовірно визначити оригінальність продукції її необхідно помацати. Справжня шкіра м'яка і товста, поверхня частіше шорстка, а краї округлі. Також натуральний матеріал не піддається деформації і досить еластичний. При згинанні