Як називається температура 3940?

Залежно від рівня підвищення температури розрізняють слабку або субфебрильну температуру – 37-38° C; помірну, або фебрильну – 38-39 ° C; високу – 39-41 ° C і надмірну – вище 41 ° C.

Фебрильна (помірна) – температура тіла 38-39°С Піретична (висока) – температура тіла 39-41°С Гіперпіретична (надмірна) – температура тіла понад 41°С

У своєму розвитку лихоманка завжди проходить 3 стадії. На першій стадії температура підвищується (лат. Stadia incrementi), на другий – утримується деякий час на підвищеному рівні (Лат. Stadia fastigi або acme), а на третій – знижується до вихідної (лат. Stadia Fastigi або acme).

Лихоманка – підвищена температура тіла (> 37,8 ° C у ротовій порожнині або > 38,2 ° C ректально) або підвищення вище відомого нормального денного показника людини.

Related Post

Як перевірити котушку та трамблер?Як перевірити котушку та трамблер?

Котушка запалювання розташовується в трамблері, і для перевірки напруги необхідно відігнути зафіксований фіксатор і зняти з трамблера дроти, які до нього підходять. Далі потрібно взяти мультиметр і встановити на ньому

Де у людини знаходиться тім'ячко?Де у людини знаходиться тім'ячко?

зменш. -Ласк. до теми; верхня частина голови, а також верх черепа між лобовими, потиличними та скроневими кістками ◆ Навіть Ксеня-сирота якийсь кружальчик із суворих ниток накрутила і на тім'ячко пришпилила.