Як називається тонкий стейк?

Стейк "Рібай" (Ribeye steak) Таке м'ясо має тонкі волокна, тому готовий стейк виходить досить м'яким та соковитим. На рибаї всі вкраплення розподілені дуже рівномірно та найбільш виражені. Найкращий спосіб приготувати такий стейк – це, звичайно, посмажити його на грилі до рум'яної скоринки.

Популярні види стейків

Офіційна назва виду стейкуАльтернативні назви
1.Рибайантрекот, шотландське філе, стейк Дельмоніко, «вибір м'ясника»
2.СтріплойнНью-Йорк, стрип, Канзас-стейк
3.Філе-міньйонтендерлойн, вирізка, філе
4.Шатобріанподвійний стейк з філе

СТЕЙК "НЬЮ-ЙОРК" (СТРІПЛОЙН) Стейк вирізається з тонкого краю поперекового відділу.

Існують такі різновиди стейків та види прожарювання м'яса залежно від віку та частини туші:

  1. Торнедос. М'ясо молодого теляти, середня частина вирізки. …
  2. Клаб-стейк. М'якуш береться разом із кісточкою з найдовшого м'яза спини.
  3. Рибай. Використовується лопаткова частина туші. …
  4. Тібоун. …
  5. Стриплойн. …
  6. Філе-міньйон. …
  7. Шатобріан.

Related Post

Як правильно вказати термін дії картки?Як правильно вказати термін дії картки?

Термін дії карти Місяць та рік закінчення дії картки даються у форматі «місяць/рік» (останні дві цифри). Після цього терміну картка перестане працювати, і банк випустить нову. Якщо, наприклад, на вашій