Як не забарвити вінегрет?

Для приготування вінегрету, поріжте спочатку буряк і залийте його олією, потім можете нарізати решту овочів – вони не забарвляться буряковим соком і вінегрет матиме «різнобарвне» забарвлення.Jan 18, 2013

Додайте горошок, масло|мастило|, сіль|соль| і ретельно перемішайте салат. Якщо потрібно, досоліть його. Якщо не хочете, щоб буряк пофарбував овочі спочатку змішайте її з невеликою кількістю масла, а потім додайте до неї всі інші продукти. І не забувайте, що інгредієнти можна замінити чи доповнити.

Буряк заправляють олією окремо від інших овочів, щоб вони не фарбували її соком. Щоб приглушити землистий присмак овочів, до вінегрету додають гостру заправку у вигляді оцтової кислоти або соління. Наприклад, солоні огірки, квашену капусту чи каперси.

У будь-якому випадку варто знати, що нерафінована олія переб'є аромат оцту. Можна, можливо заправити вінегрет та оливковою олією. Але який би соус ви не вибрали для салату, робити це потрібно лише перед подачею страви на стіл.

Related Post

Що означає 4000 IUЩо означає 4000 IU

Ультрафіолетовий спектр сонячного світла забезпечує перетворення провітаміну на його активну форму. Спосіб застосування та дози: дорослим та дітям старше 11 років приймати по 1 таблетці на день, під час їди,