Як перевірити герметичність склопакета?

Щоб перевірити герметичність вікна: Проведіть вологою долонею вздовж контурів стулок. На ділянках продування має відчуватися різкий температурний стрибок. Може «сифонити» з-під стулки (при дефекті системи), від стику між рамою та віконним укосом (при неправильній установці профілю).Jun 8, 2018

Розкрийте захисну плівку та огляньте склопакет. При неправильному складанні всередині нього та зовні з'являється волога або частки герметика. на високе якість гідроізоляційного шару вказує його безперервність та рівність. Переконайтеся, що кількість стекол у склопакеті відповідає зазначеному у документації на систему.

Щоб перевірити, чи правильно встановили пластикові вікна, відкрийте та закрийте стулки кілька разів. Орні елементи повинні обов'язково щільно прилягати до рами по периметру стику. Якщо є зазори, це означає, що блок встановлений з перекосом, труднощі з відкриттям/закриттям вказують на необхідність регулювання петель.

Для цього звичайний лист поміщають між рамою та стулкою, після чого закривають вікно поворотом ручки у положення "Закрито". Якщо папір міцно тримається між профілем і контуром ущільнювача, щільність прилягання нормальна. В іншому випадку потрібне регулювання притиску пластикових вікон.

Related Post

Яка камера потрібна для ватрушки 95 см?Яка камера потрібна для ватрушки 95 см?

Відразу зазначимо, що під такий розмір для ватрушки ідеально купити камеру для тюбінгу 95 см. R15. Ця модель дозволить рівномірно заповнити об'єм при накачуванні та уникнути появи складок. у тюбінгах,

Як приховати розподільні коробки?Як приховати розподільні коробки?

Такі коробки ставлять на поворотах траси та змінах напряму кількох дротів з пучка. Так ось протяжну коробку можна замурувати, а розподільчу клемну – ні. Накладні розподільні коробки повинні монтуватись на

Як позбавиться запаху тухлого м'яса?Як позбавиться запаху тухлого м'яса?

Найкраще усуває у холодильнику запах протухлого м'яса звичайний столовий оцет. Його потрібно розвести 1:1 із водою, ретельно протерти всі поверхні. Використовувати можна 6% або 9% оцтову кислоту, яблучний або виноградний