Продукти, які підвищують імунітет: гарбуз, морква, буряк, помідор, часник, цибуля, кабачок, зелень; молочні продукти; цитрусові, ківі, полуниця, персик, яблуко; оливкова олія; кедрові горішки; риба, морська капуста; похідні бджільництва.
➢ Основна причина постійних застуд – ослаблення імунітету. Зазвичай імунітет пригнічується і натомість хронічних інфекційних і неінфекційних хвороб, несприятливі умови життя, спадкових чинників. ➢ Для боротьби з частими застудами дотримуйтесь здорового способу життя, зміцнюйте імунітет.
Основні способи підняття імунітету після захворювань
- Вітаміни-антиоксиданти, А4, С5, Е6. Антиоксиданти – речовини, які борються з вільними радикалами. …
- Вітамін D 7. Це прогормон, або попередник гормону. …
- Вітаміни групи В. …
- Продукти, багаті на білок. …
- Клітковина.