Як потрапити до Бельгії 2021?

Чи потрібна віза до Бельгії у 2022 році Зробити її можна так: звернувшись до одного з візових центрів Бельгії (у разі крім консульського збору потрібно оплатити послуги центру); віднісши пакет документів до Посольства особисто, попередньо записавшись на прийом.

Росіяни, які планують відвідати Бельгію, мають можливість самостійно оформити шенгенську візу, звернувшись до бельгійського посольства в Москві або до одного з візових центрів TLScontact, що працюють в Росії.

Як і для всіх країн ЄС, для в'їзду до Бельгію потрібно закордонний паспорт. У разі відсутності паспорти можна надати будь-який інший документ, що засвідчує особу.

Related Post

Як перекладається JCB?Як перекладається JCB?

Як перекладається та розшифровується JCB? JCB – один із найбільших виробників будівельної техніки у світі. Назва JCB розшифровується просто – це ініціали засновника компанії Джозефа Сиріла Бамфорда (J. C. Bamford

Як кип'ятити посуд у кальцинованій соді?Як кип'ятити посуд у кальцинованій соді?

Від застарілого жиру допоможе кальцинована сода та миючий засіб. Потрібно налити воду в каструлю і додати туди 1 столову ложку сипучої речовини та половину чайної ложки миючого засобу. Кип'ятити 30-40