Через високий вміст жирів масляна риба не підходить для смаження або панірування. Необхідно добре вимити і почистити масляну рибу перед тим, як приготувати її.
Навіщо його їдять. Як і всі інші рибні продукти, масляна риба має цілу низку корисних для людського організму властивостей. Перш за все, риба – це, звичайно, джерело легкозасвоюваного білка. У масляній рибі міститься близько 20 % протеїнів.
Спосіб приготування
- Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі.
- Часник очищаємо, пропускаємо через прес. …
- З’єднуємо розтоплене масло з часником, перемішуємо.
- Філе масляної риби натираємо сіллю, викладаємо в глибоку ємність для запікання. …
- Поливаємо філе підготовленим часниково-масляним соусом.