Якщо у краба твердий панцир, його їдять як омара. Клішні беріть руками за кінчик, мачте в соус і висмоктуйте. Частини панцира складіть край тарілки. Частини панцира зеленого кольору у омарів та крабів не їдять.
Приготування
- Кінцівки краба розморозити затоку окропом.
- Одягти рукавички, відокремити фаланги одну від іншої.
- Розрізати ножицями з одного боку панцир.
- Вийняти м'ясо. Видалити хітинові пластини.
- З клешнів краба вийняти м'ясо. Найзручніше це зробити пінцетом.
- Смачного!
У ній м'ясо перебуває між білими пластинами. Тому вибирайте його звідти ретельно. Що стосується кулака, Його потрібно сильно здавити. Панцирь трісне, м'ясо вийняти можна буде легко.
Які частини краба їдять? Найсмачніше місце у краба – це «кулак», або бойова клешня, де у краба розташований найсильніший м'яз, у ньому багато м'яса і воно максимально насичене білком і протеїнами, за своєю структурою воно найщільніше.