Як правильно пасерувати?

Як правильно пасерувати овочі Кількість жиру має становити 15-20% від загальної ваги овочів. Томте моркву, буряк або цибулю (шар повинен бути не більше 3 см) на повільному вогні протягом 15 хвилин (помідори – не більше 5 хвилин), постійно помішуючи, щоб кожен шматочок був постійно покритий олією.Oct 23, 2014

Що пасерують насамперед Насамперед на сковороду відправляють цибуля. Якщо спочатку покласти морква, то вона пустить сік, і цибуля вже гаситиметься. Також не просочиться характерним ароматом олії, що важливо. Підсмажують цибуля на середньому вогні 2-3 хвилини, періодично перемішуючи.

Досвідчені господині рекомендують спочатку смажити цибулю. Якщо посмажити його першим, то він приготується золотистим – таким, як його всі люблять їсти. Якщо змішати його на сковорідці з морквою, обсмажити цибуля до скоринки вже не вийде.

У розігріту сковорідку налити олію і викласти подрібнену морква. Обсмажувати моркву на середньому вогні, помішуючи, 10 хвилин|мінути|.

Related Post

Як стріляє ППО звук?Як стріляє ППО звук?

Як пояснює АрміяInform, наша протиповітряна оборона працює зі звуком, схожим на постріл салютної установки або розрив досить великої петарди. Він може бути дуже гучним і тягнути за собою певну луну.

Як правильно зібрати кал у немовляти?Як правильно зібрати кал у немовляти?

Кал найпростіше зібрати з підгузника — треба брати вміст із поверхні. Об'єм зібраного матеріалу повинен бути приблизно 5-10 г (1-2 чайні ложки). Якщо випорожнення у малюка рідкі, а аналіз необхідний,