Як правильно підготувати капу?

Помістіть капу у ємність із гарячою водою і протримайте її там приблизно пів хвилини. Як тільки час вийшов, візьміть капу і якнайсильніше закусіть її стиснувши зуби. Тримайте її приблизно 3-5 хвилин. Після цього помістіть капу у холодну воду, щоб вона затверділа.

Як підготувати капу до використання

  1. Приготуйте необхідне приладдя. Для того, щоб підігнати капуВам знадобляться: …
  2. Обріжте зайву довжину. …
  3. Зануріть капу у окріп на 30-60 секунд. …
  4. Акуратно витягніть капу. …
  5. Вийнявши капу з рота, опустіть її в крижану воду.

Необхідно закип'ятити воду та залити її в окрему ємність. Дайте воді трохи охолонути до 90-85 градусів за цельсієм. Помістіть капу у воду на 30-90 секунд залежно від капи (Товщини) та рекомендацій виробника. Капа спливає у воді, і ми використовуємо ложку, щоб утримати її повністю зануреною.

Related Post

Яка хороша недорога мікрохвильова пічЯка хороша недорога мікрохвильова піч

Компактної мікрохвильовки об'ємом до 20 л вистачить тим, хто живе сам або вдвох. Щоб розігріти або приготувати вечерю родині з 3-4 осіб, підійде мікрохвильовка на 20-25 л. Велика модель об'ємом