Помістіть капу у ємність із гарячою водою і протримайте її там приблизно пів хвилини. Як тільки час вийшов, візьміть капу і якнайсильніше закусіть її стиснувши зуби. Тримайте її приблизно 3-5 хвилин. Після цього помістіть капу у холодну воду, щоб вона затверділа.
Як підготувати капу до використання
- Приготуйте необхідне приладдя. Для того, щоб підігнати капуВам знадобляться: …
- Обріжте зайву довжину. …
- Зануріть капу у окріп на 30-60 секунд. …
- Акуратно витягніть капу. …
- Вийнявши капу з рота, опустіть її в крижану воду.
Необхідно закип'ятити воду та залити її в окрему ємність. Дайте воді трохи охолонути до 90-85 градусів за цельсієм. Помістіть капу у воду на 30-90 секунд залежно від капи (Товщини) та рекомендацій виробника. Капа спливає у воді, і ми використовуємо ложку, щоб утримати її повністю зануреною.