Запустіть прилад на нагрів при t 180 °С і залиште працювати, поки вода не випарується. Врахуйте, що при цьому способі в приміщенні потрібно включити витяжку або забезпечити наскрізне провітрювання. Після прожарювання цим способом камеру агрегату додатково протріть ганчірочкою, змоченою в засобі для чищення духовки.20 квіт. 2021 р.
Нова духова шафа може виділяти запахи, що залишилися після її виготовлення. Тому перш ніж готувати їжу , рекомендують прогріти порожню духову шафу при температурі до 200*С протягом одієї години.
Якщо у вас стандартна електрична духовка, то їй на розігрів піде в середньому 15-20 хвилин. Тут все залежить від того, який рецепт. Чим вище температура, яку рекомендують у рецепті, тим більше часу може знадобитися.
Випічка: Для приготування випічки, включно з пирогами, печивом і хлібом, рекомендується використовувати режим "4D-гаряче повітря", "Верхній/нижній нагрів", "Режим піци". Він забезпечує рівномірний прогрів і прожарювання тіста.
На лицьовій частині сучасного обладнання розташовуються рисочки-поділу або цифри з позначкою градусів Цельсія. Потрібно лише взяти інструкцію до пристосування та знайти дані, якій кількості градусів відповідають позначення на шкалі. ЗА допомогою термометра для духових шаф, який може визначити градуси аж до 300.
У сучасних моделях існує кілька способів запалити духовку в газовій плиті. Традиційний метод – використання сірників або переносного п'єзо або електричної запальнички. Для займання пальника необхідно відкрити клапан подачі газу, натиснути на рукоятку і піднести джерело вогню до пальника.
Як використовувати духовку вперше; Крок Опис; 1. Ознайомтеся з інструкцією з використання духовки. Знайдіть модель вашої духовки та вивчіть основні функції …