Як правильно розділити курку частинами

Обробка курки на частини – стандартний спосіб Поміщаємо курку на спинку на обробну дошку. Процес обробки починаємо з ніжок. Відгинаємо ніжку суглобом, надрізаємо шкіру в місці зчленування, відламуємо ніжку суглобом, відрізаємо ножем. Виконуємо те ж саме з іншою ніжкою.

Як правильно поділити курку?

Натискаючи добре на ніж розрізати грудку по кістки на рівні частини. Потім акуратно відокремити філе від реберних кісток та зняти шкіру. Просто відгинаючи філе убік, зрізати його від кістки кінчиком невеликого ножа. Таким чином, виходить 8 порційних шматочків курки та спинка для бульйону. Збережена копія

Як обробляти птицю?

Птах укласти на спинку. Гострим ножем надрізати шкіру у місці, де стегно підходить до тушки. Відтягнути стегенця убік — у результаті він самостійно відокремиться і оголиться суглоб, яким ніжка кріпиться до тушки. Розрізати ножем уздовж суглоба – таким чином ви легко відокремите ціле стегенце без втрат м'яса.

Related Post

Як можна заробити гроші в інтернеті на андроїдіЯк можна заробити гроші в інтернеті на андроїді

У якому додатку реально заробити гроші? Hotbit. Avatrade. Capital. eToro. KuCoin. Bitfinex. Uniswap. MaxiMarkets. На чому можна заробити з телефону в інтернеті? Скільки можна заробити Вид діяльності Оплата за 1