Як правильно варити вівсянку

На 1 частину пластівців візьміть 2 частини води, тобто на 100 г вівсянки потрібно 200 мл води. Вкиньте пластівці у киплячу, підсолену воду та варіть не маленькому вогні до готовності, приблизно 5-7 хв. За бажанням, додайте шматок вершкового масла, фрукти або ягоди до смаку.25 січ. 2024 р.

На дві порції візьміть 100 грамів пластівців та 200 мілілітрів води. Доведіть воду до кипіння, закиньте пластівці та помішуйте вінчиком, не збиваючи, до приготування – 9-10 хвилин. Перекладіть кашу в плоский лоток та акуратно (ложкою чи виделкою) зробіть її більш рихлою, щоб не злилася грудкою.

На дві порції візьміть 100 грамів пластівців і 200 мілілітрів води, або молока. Доведіть воду до кипіння, закиньте пластівці і помішуйте до приготування, додати сіль або цукор, пізніше вершкове масло. Остуджуйте протягом 7-10 хвилин. Викладіть кашу в тарілку і додайте фрукти: малину, полуницю, банан, або мед, сироп.

Спосіб приготування Залити крупу водою в співвідношенні 1:3 (на 1 частину крупи 3 частини води). Після закипання варити в закритому посуді 30-40 хвилин. Сіль, цукор, масло та спеції додати за смаком.

екстра №2 – тонкі пластівці меншого розміру, варяться 5-10 хвилин; екстра №3 – тонкі й найменші, варяться лише 2-5 хвилин; геркулес – товсті великі пластівці, оброблені паром і тому менш корисні; варяться близько 20 хвилин; пелюсткові – товсті пластівці, на смак ніжніші за геркулес; варяться близько 10 хвилин.

У ній дуже мало цукру, лише 1% вуглеводів. Також вівсянка є хорошим джерелом бета-глюкану, містить багато вітамінів, мінералів і антиоксидантів. Регулярне споживання вівсянки може знизити ризик серцево-судинних захворювань, ожиріння та діабету типу 2.




Related Post

Яка довжина лише?Яка довжина лише?

Сходи штурмова Призначена для підйому на верхні поверхи будівлі, для роботи у поєднанні з триколінною сходами, а також для рятувальних робіт та навчально-тренувальних занять. Сходи складається з двох металевих тятив,

Як правильно їсти живого гребінця?Як правильно їсти живого гребінця?

Сирі гребінці можна приправити соєвим соусом, який приємно відтіняє солодкий смак молюска. Кілька крапель соку лайма або лимона краще розкриють смак. Сирі молоді гребінці пружні, як м’ясо, з м’яким морським