Не наливайте в розігріту форму холодні рідини і не укладайте холодні продукти; Використовуйте сухі прихватки для того, щоб вийняти форму з духовки; Не ставте гарячий посуд на мокру або холодну поверхню; Не шкребіть скло ножем.
Ці форми зроблені з міцного скла, яке витримує нагрівання до 300°. Але, як і будь-яке скло, вони не виносять перепаду температур. Наприклад, якщо ви поставите холодну форму в розігріту духовку, то вона може дати тріщину або навіть лопнути.
У скляного посуду багато переваг, він легко миється, не потрібно змащувати форму перед випічкою, нічого не прилипає, має естетичний вигляд, безпечно можна розрізати випічку ножем, не боячись подряпати форму, а головне, такий посуд інертний по відношенню до будь-якої їжі. Подряпин на ньому не залишається.
Здатність витримувати вплив як низьких, так і високих температур. Універсальність. Скляні каструлі підходять для варіння, тушкування, запікання, смаження. Готувати в них можна як на плиті, так і в духовці.