Тут все просто:
- Розгорніть лаваш на столі та змастіть соусом.
- Викладіть начинку, відступаючи від країв коржика. …
- Почніть згортати рол, рухаючись від краю, де знаходиться начинка.
- Оберніть м'ясо двічі тестом і підверніть нижній край вгору, у бік начинки.
- Загорніть трубочку повністю.
Sep 26, 2018
Загорніть правий край лаваша до центру на 1/4 частину ширини лаваша. Накрийте начинку правою стороною лаваша так, щоб він повністю закривав начинку. Загорніть щільно лівий край лаваша на начинку. Сам край лаваша підверніть під шаурму.
Всі знайомі з шаурмою у її класичному виконанні, коли начинку зі смаженого м'яса та салату з овочів загортають у тонкий лаваш та їдять руками, без використання столових приладів.