Перший спосіб нарізки – для фігурної форми канапе Візьми маленьку форму для печива і виріж нею всі підготовлені інгредієнти, потім насади їх на шпажку. Другий спосіб нарізки – візьми одноразовий 20-грамовий шприц, відріж частину, куди вставляється голка.
Канапе зазвичай подають на фуршетах або перед основною вечерею весті з аперитивом, тому є кілька правил, яким мають відповідати канапе: бути зручними для їжі без приладів, ніяких соусів, що підтікають і падаючих деталей, і обов'язково привабливий зовнішній вигляд. Для зручності канапе часто скріплюють шпажками.
Канапе зазвичай подають на фуршетах або перед основною вечерею разом із аперитивом. Канапе повинні бути зручними для їжі без приладів, тому ніяких рідких соусів, що капають, падаючих або сповзаючих інгредієнтів – все зібрано і підігнано, привабливий зовнішній вигляд обов'язковий. Для зручності канапе часто скріплюють шпажками.