Щоб позбутися грудочок, що утворилися, потрібно почекати якийсь час (наприклад, півгодини), щоб олія досить розм’якшилася (час залежить від температури довкілля), а потім спробувати розтерти грудочку олії в кремі ложкою – якщо вона нормально розходиться, то можна й надалі розтирати ці грудочки вручну…Jun 20, 2009
РОЗШАРУВАВСЯ МАСЛЯНИЙ КРЕМ: ЩО РОБИТИ?
- Якщо ви збивали олію в металевому посуді, перекладіть її в скляний, керамічний або пластиковий.
- Потім поставте крем у мікрохвильовку, на максимальну частоту, на 10 секунд.
- Дістаньте, збийте як слід на максимальних обертах протягом 1-2 хвилин.
У міксері лопаткою на середній швидкості перемішую сир, потім на мінімальній вводжу порціями вершки. Мішати довго не можна. Я все разом складаю, і збиваю. Спочатку на повільній швидкості, потім додаю.
Врятувати крем-чиз на вершковому маслі можна дуже легко – нагріваємо діжу міксера феном і перемішуємо на найнижчих обертах міксера до об’єднання. У разі, якщо починає виділяти сироватка – крем уже не вийде врятувати.