Як приготувати зелений маш?

Як варити маш у каструлі Закип'ятіть у каструлі воду і всипте туди маш. Дочекайтеся повторного закипання. Після цього зробіть вогонь трохи нижче середнього – рідина повинна трохи вирувати. Варіть 30-40 хвилин або до повної готовності.

Маш можна, можливо є в оболонці чи очищеним. Найчастіше його готують у вигляді каші чи супу. В Азії користується популярністю салат із паростків цього бобового. А головне — з бобів мунг роблять знамениту фунчозу.Харчова (поживна) цінність на 100 г:

  1. Білки – 23,5 г;
  2. Жири – 2 г;
  3. Вуглеводи – 46 г;
  4. Калорійність – 300 ккал.

Очищений маш перед варінням замочувати не треба – він вариться недовго, лише 20-30 хвилин. А ось цілісний маш краще залишити у воді цілу ніч.

Related Post

Як звали персонажа, який розмовляв з телевізором?Як звали персонажа, який розмовляв з телевізором?

Таганрог. Телеглядач Сергій Юрійович Беляков (Сергій Світлаков) коментує телепередачі чи просто розмовляє з телевізором. Біографія Сергій Біляков типовий російський чоловік 40 років. Він лінивий і постійно дивиться телевізор, але сам