Як приховати фото у ВК з телефону 2022?

Зайдіть у розділ «Фотографії» та натисніть значок олівця у верхньому правому кутку того альбому, який ви бажаєте приховати від сторонніх очей. Ви перейдете до режиму редагування. У графах Хто може переглядати цей альбом? та «Хто може коментувати фотографії?» встановіть потрібний вам варіант.

Спершу відкрийте альбом «Фотографії зі мною», виберіть потрібне фото і видаліть відмітку зі своїм ім'ям за допомогою хрестика – відмітка праворуч від фото. Для вашої зручності ваше ім'я виводиться першим у списку. Відмітку буде видалено, а разом з нею в альбомі «Фотографії зі мною» перестане відображатися і сама Світлина.

Зайдіть у «Фотографії» → «Мої альбоми», виберіть потрібний альбом, натисніть на його назву зверху, після чого на «Видалити альбом».

Related Post

Як прокачати ОР?Як прокачати ОР?

Відкрутіть кришки з розширювального бачка і радіатора. Періодично натискайте на педаль акселератора і доливайте в радіатор охолоджувальну рідину. При цьому з системи буде виходити повітря. Його ви помітите за бульбашками.

Як влаштуватись на роботу в Корею з УзбекистануЯк влаштуватись на роботу в Корею з Узбекистану

Громадяни України при перетині кордону Південної Кореї, повинні мати діючий закордонний паспорт і оформлений дозвіл на в'їзд – візу. Візова підтримка (туристична, ділова, приватна поїздка, …), коридор* до 3 місяців,

Скільки калорій у великому апельсині 1 штСкільки калорій у великому апельсині 1 шт

Також апельсини добре впливають на діяльність шлунково-кишкового тракту. Досить з'їдати один апельсин в день, щоб налагодити функціонування травної системи. У 100 г м'якоті апельсина 38 ккал. Проте, калорійність солодких сортів