Як роблять м'ясо механічного обвалу?

М'ясо механічного обвалу – головна сировина для напівфабрикатів та готових продуктів із птиці. Роблять його із сполучних тканин та кісток з невеликими залишками філе, які продавлюють крізь сито під високим тиском, отримуючи пастоподібний фарш..

Обвалка м'яса — один із етапів переробки м'ясної сировини, під час якої від кісткового вмісту відокремлюється м'язова, сполучна та жирова тканини, тобто, власне, м'ясо. Виконують обвалку вручну або за допомогою спеціального обладнання.

Найчастіше на етикетці м'ясної продукції є позначення ММО, що означає м'ясо механічної обвалки. Останнім часом це м'ясо є основною сировиною для напівфабрикатів чи готових продуктів із м'яса.

Для отримання м'ясо птиці міхобвалки кістки пропускають через пневматичні установки, де відбувається відділення м'яких тканин під високим тиском. Головна перевага технології – таке м'ясо механічного обвалу практично не містить гострих осколків та залишків кісток, а отриманий фарш має однорідну консистенцію.

Related Post

Як прив'язати пульт дистанційного керування до люстри?Як прив'язати пульт дистанційного керування до люстри?

Направте пульт у бік світильника та натисніть та утримуйте кнопку із зображенням радіосигналу; Не відпускаючи кнопку на пульті увімкніть світильник; Зачекайте, поки світильник один раз блимне, після чого відпустіть кнопку

Як заправити Наві?Як заправити Наві?

Для того, щоб заправити картридж, необхідно зняти його корпус, перевернути та намацати силіконову заглушку, яка приховує відсік для рідини. Корпус має витягнуту форму та злегка скошені кути та покритий спеціальним

Як перевірити стан ендометрію?Як перевірити стан ендометрію?

Діагностика ендометріозу Ультразвукове дослідження (УЗД) є на сьогоднішній день «золотим стандартом» неінвазивної діагностики ендометріозу. Дозволяє виявити вогнища ендометріозу у яєчниках – ендометріоїдну кісту і в матці – аденоміоз. Встановити ознаки