Як роблять сир Безлактозний?

Безлактозне молоко, сири, йогурти або сир виробляють або шляхом фільтрації, або додаючи ту саму лактазу, яка розщеплює молочний цукор – тоді продукти набувають трохи солодкуватий смак. Таким чином, лактози в продуктах не залишається, а їх корисні молочні властивості зберігаються.12 Jun 2021

Найбільш поширеним у світі способом знизити зміст лактози в молоці є додавання ферменту лактази в продукт. Фермент розщеплює до 98% лактози у молоці.

Технологія виробництва Виготовлення безлактозного продукту по суті нічим не відрізняється від виробництва класичного молочного: просто певному етапі у нього вводиться фермент лактаза. Саме така технологія використовується на виробництві компанії Umalat.

При ферментативному розщепленні лактози використовується штучне одержання лактази в промислових масштабах з грибів Aspergillus niger та Aspergillus oryzae або екстрагування з дріжджів Kluyveromyces fragilis та Kluyveromyces lactis та додаванні її в молоко. Фермент розщеплює до 98% лактози в молоці.

Related Post

Як заробляти гроші у 14 років?Як заробляти гроші у 14 років?

Як заробити підлітку в Інтернеті без вкладень Участь у опитуваннях Участь у опитуваннях – для цього потрібно зареєструватися на спеціалізованих сайтах, які пропонують оплату за відповіді на запитання. … Серфінг

Де ходять лосіДе ходять лосі

Переважно лосі живуть на Поліссі. А декілька десятків років тому значна популяція була й поблизу Львова, згодом їх стали помічати все менше. Львів'яни готуються подавати до суду через капличку-самобуд на

Де б не чи не?Де б не чи не?

Тут пишеться частка ні: Де б не застав… Тут вірно: …куди б ви ні прямували. Тут пишеться частка ні. Правильно з ні. Отже, «як б не» пишеться в описах невизначених