Наповнюємо чашку водою на 2/3, так як кухоль може закипіти, і вода не повинна проливатися на пиріг. Розігріваємо піцу з чашкою з водою в мікрохвильовій печі приблизно 30 секунд. Замість розігріву на повну потужність протягом 1 хвилини для досягнення найкращого результату розігрівати її поетапно.
У мікрохвильової печі її необхідно нагрівати у декілька прийомів по 60 секунд на середній потужності. Тоді можна досягти оптимального прогріву кожної скибочки. Ще один спосіб – трохи намочити засохлу піцу перед тим, як помістити в мікрохвильову пекти. Вона повністю збереже смакові якості, але не хрумтітиме.
Піцу кладуть на суху сковороду та прикривають кришкою. Через 5 хвилин можна додати|добавляти| трохи тертого сиру. Підігрівати піцу необхідно на середньому вогні протягом 6-8 хвилин. Якщо ви оберете максимальний режим, то скоринка сильно звуглиться і страва буде зіпсованою.
Блогерша запевняє, що достатньо лише покласти туди їжу, налити трохи води, накрити посуд кришкою та поставити на вогонь. Пара хвилин, і холодна піца знову перетворюється на гарячу, сир знову плавиться, а скоринка ставиться хрусткою зовні, але м'якою всередині.