Як розморозити м'ясо з морозилки?

Покладіть на полицю, де м'ясо відтаватиме, кілька серветок або паперовий рушник (якщо фарш або філе заморозили правильно, папір не намокне, але краще перестрахуватися). М'ясо у вакуумній упаковці або під плівкою помістіть у холодильник на серветки. Залишіть продукт розморожуватися на кілька годин.

Час розморожування залежить від розміру шматка. Наприклад, порційні шматки розморозяться за 6-8 годин. Великі шматки вагою 1,5-2 кг. розморожуватися добу.

На розморожування кілограма м'яса в воді потрібно приблизно годину. Тобто шматок середнього розміру за такої температури буде придатний до приготування через 2,5-3 години. Але розморожувати м'ясо правильно можна тільки в холодній воді, у жодному разі не використовувати окріп.

Найкращий та безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній водіоскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості і одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його у холодильнику.

Related Post

Як слухати музику у ВК понад 30 хвилин?Як слухати музику у ВК понад 30 хвилин?

Спосіб №4. Відкрийте будь-який браузер на телефоні та перейдіть на сайт мобільної версії ВК. Обов'язково авторизуйтеся під своїм профілем, після чого вас перенаправить у розділ «Музика». Натисніть , щоб відтворити