Як розморозити палтус?

Обов'язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води та 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), приховавши її харчовою плівкою.

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °.

Почнемо з того, що філе потрібно правильно розморозити: при кімнатній температурі, бажано, не прискорюючи процес розморожування. Розморожене філе ретельно вимиємо, промокнемо паперовими рушниками від зайвої вологи. Можна приступати до маринування. Багато хто пропускає цей процес і відразу починає смажити рибу.

Чи не розморожуючи можна приготувати порційне філе горбуші, відправивши його з морозилки на сковороду. Якщо йдеться про цілу тушку великого лосося, то спосіб не підійде. Стейки, філе, рибну нарізку перед обсмажуванням в олії чи грилі краще розморожувати.

Related Post

У чому відмінність кадетського класу від звичайного?У чому відмінність кадетського класу від звичайного?

На відміну від основних та спеціальних установ випускники таких класів не мають додаткових балів при вступі до ВНЗ. Школа і не ставить перед собою завдання обов'язкового вступу до військових вузів

Де зареєстрована букмекерська контора 1xBet?Де зареєстрована букмекерська контора 1xBet?

Букмекер зареєстрований у Кюрасао. За законами РФ для дозволу на беттингову діяльність компанія обов'язково має зареєструватися у Росії. Відсутність ліцензії ФНП. Беттинговий майданчик 1xBet не ліцензований Федеральною податковою службою. Власниками