Як розрахувати кількість Ізомальту на льодяники?

За бажання карамельки можна прикрасити кондитерськими посипаннями, блискітками або намистинками. Так як льодяники готуються з чистого ізомальту без додавання води, то витрата буде такою: 100 г ізомальту = 100 г льодяників.30 Jan 2020

Спосіб приготування льодяників з ізомальту:

  1. Розігріваємо ізомальт у сотейнику з товстим дном.
  2. Кип'ятимо 2 хвилини, щоб ізомальт став повністю прозорим. …
  3. Після того, як розтопили ізомальт, Чекаємо робочої температури – 130-140 ° С.
  4. Набираємо масу ложкою та виливаємо на силіконовий килимок.

Діаметр льодяника: 5 см. Довжина палички: 15 см. Вага: 25 гр.

Можна додати йому смаку: густими сиропами, сублімованим порошком ягід та фруктів, навіть екстрактом ванілі. Ізомальт можна підігрівати феном, пальником чи повертаючи сотейник на плиту.

Related Post

Як подати заявку на Оксфордську стипендію?Як подати заявку на Оксфордську стипендію?

Як отримати стипендію ? Подати заявку на одну з програм бакалаврату до 15 жовтня 2020 року та бути зарахованим на навчання. Заповнити та подати на розгляд заявку на отримання стипендії.

Як називають піаністів?Як називають піаністів?

піаніст – Іменник, має наступні синоніми: музикант корепетитор концертмейстер Людина, який грає на піаніно, фортепіано або роялі, називається піаністом. Іноді в літературних творах зустрічається слово "фортепіанник", найчастіше з вуст некультурного

У чому різниця мазь та гель?У чому різниця мазь та гель?

Основна відмінність у мазей – ліпофільні або вуглеводневі основи (жири, олії, вазелін, ланолін); у кремів – емульсії (відрізняються пайовим співвідношенням олії та води); у гелів – гелеутворювачі (цинкове мило, карбомери,