За бажання карамельки можна прикрасити кондитерськими посипаннями, блискітками або намистинками. Так як льодяники готуються з чистого ізомальту без додавання води, то витрата буде такою: 100 г ізомальту = 100 г льодяників.30 Jan 2020
Спосіб приготування льодяників з ізомальту:
- Розігріваємо ізомальт у сотейнику з товстим дном.
- Кип'ятимо 2 хвилини, щоб ізомальт став повністю прозорим. …
- Після того, як розтопили ізомальт, Чекаємо робочої температури – 130-140 ° С.
- Набираємо масу ложкою та виливаємо на силіконовий килимок.
Діаметр льодяника: 5 см. Довжина палички: 15 см. Вага: 25 гр.
Можна додати йому смаку: густими сиропами, сублімованим порошком ягід та фруктів, навіть екстрактом ванілі. Ізомальт можна підігрівати феном, пальником чи повертаючи сотейник на плиту.