Як усунути гіркоту з хурми?

Покласти хурму в один пакет разом з яблуками або помідорами, а ще краще з перестиглими бананами.. Через 2-3 дні хурма повністю дозріє. Цей спосіб мені подобається найбільше, тому що він дозволяє позбутися терпкості і одночасно зберегти всі корисні речовини хурми.

Їй треба допомогти дозріти!

  1. В'яжучі властивості надають хурме дубильні речовини, насамперед танін. …
  2. Прискорити процес нейтралізації танінів можна за допомогою холоду: відправте терпку хурму у морозилку на добу чи хоча б на 12 годин. …
  3. Тепло теж нейтралізує таніни, хоч і не настільки ефективно, як низькі температури.

«В'яжучий смак хурми можна, можливо прибрати декількома способами. Хурму можна занурити в гарячу воду п'ять годин, якщо температура води становить плюс 40 градусів чи годину при температурі води плюс 60 градусів. Ще можна укласти хурму у банку, щільно закрити кришкою та залишити при кімнатній температурі приблизно на день.

Є кілька способів допомогти хурме Дозріти Можна покласти її в один целофановий пакет з яблуками або помідорами. Ці плоди виділяють газ етилен, який допоможе хурме швидше дозріти. Протягом 10 години потримайте хурму у теплій (30-40 градусів) воді – таніни, а отже, і в'яжучий смак підуть.

Related Post

Як визначити час нагрівання води?Як визначити час нагрівання води?

Бойлер вирізняється високою продуктивністю за порівняно невеликої потужності ТЕНа: 80 літрів води нагріваються до 60 °C всього за 210 хвилин. Витрати електроенергії на цикл нагріву складуть близько 4 кВт. За

Чим добрий сигналЧим добрий сигнал

Сучасне наскрізне шифрування (на основі Signal Protocol з відкритим вихідним кодом) убезпечує ваші розмови. Ми не можемо читати ваші повідомлення або прослуховувати ваші дзвінки, як не може цього зробити й

Як називається уривок музики?Як називається уривок музики?

Купле́т (фр. couplet) – частина пісні, що включає один рядок тексту й одне проведення мелодії (наспіву). Кавер-версією називають як просту, так і складну обробку оригіналу з елементами нового аранжування. Збірка,