Для кожного з них є свої правила варіння. Шу пуер – любить воду гарячішу, заливати слід окропом 95-100 градусів. Першу заварку зазвичай не п'ють, а зливають, протримавши близько 20 секунд. Наступна проливка тримається 30 секунд, далі збільшується час з кожною протокою до 1-1,5 хвилин.Apr 19, 2019
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом протягом 5-10 секунд, потім зливають заварку. Місткість заповнюють гарячою водою (90℃) і томлять під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають по піалах.
2 хвилини Отже, промиваємо пуер в воді, як зазвичай. Потім ставимо на вогонь 400 мл води, доводимо до початкового закипання, додаємо чай та спеції. Очікуємо нового закипання, вливаємо 600 мл соку і варимо 1-2 хвилини.
Як отримати "ефект пуера»?
- Беріть добрий пуер у перевірених місцях. …
- Не шкодуйте заварювання, але й не переборщуйте …
- Чи не кип'ятіть чай! …
- Заварюйте окропом. …
- Не пийте пуер на голодний та повний шлунок. …
- Пийте чай із увагою до напою та собі. …
- Чи не зловживайте. …
- Знайдіть хорошу компанію