Як варити свіжу квасолю?

Починаємо готувати квасолянезалежно від сорту або замочування, в холодній воді. Винятком є ​​тільки стручкова та спаржева квасоля. Важливо використовувати свіжу, так би мовити, квасоля хорошої якості. Обов'язково переберіть і добре промийте бобові перед тим, як готувати.

2 годин Як варити молоду квасолю Вода має повністю покривати квасоля. На невеликому вогні доводимо воду до кипіння, виливаємо її та наливаємо нову холодну рідину і знову доводимо до кипіння на невеликому вогні. Після закипання знижуємо температуру та варимо квасоля до готовності протягом 0,5-2 годин.

Викладіть стручки в киплячу підсолену воду. Кількість солі визначайте на власний смак. Дочекайтеся повторного закипання води. З цього моменту варіть заморожену квасоля 3-4 хвилини, а свіжу – 5-7 хвилин.

Related Post

Як використовувати ретинол ацетат для обличчяЯк використовувати ретинол ацетат для обличчя

Ретинол + гліцерин або / і гіалуронова кислота – при лікуванні ретинолом порушується шкірний бар'єр. Шкіра стає сухою, роздратованою і менш стійкою до зовнішніх чинників. Гліцерин і гіалуронова кислота допомагають

Як подивитися сховище Телеграм?Як подивитися сховище Телеграм?

Щоб зайти в хмару месенджера Telegram на пристроях з операційною системою Android, необхідно: Запустити програму Telegram на своєму смартфоні Натиснути кнопку «гамбургер» (кнопка у вигляді трьох паралельних горизонтальних ліній) У