Неприємний горілий або смалений присмак – явна ознака дешевих «пересмажених» зерен. Післясмак. А тут усе просто. Хороша кава залишає після себе «слід» – післясмак у роті з ароматом, що нагадує шоколад і свіжоспечений хліб.Apr 3, 2020
Давайте розберемося:
- 1) Зверніть увагу на наявність газового клапана. …
- 2) Дата обсмажування. …
- 3) Не дивіться назву Арабіка. …
- Шукайте вказівку на зміст арабіки або робусти. …
- Буває, що виробник вказує відсоткове співвідношення арабіки та робусти.
Неякісне зерно найчастіше смажать до чорноти. З'являється гіркота, смак смаженого цукру, чорний колір. Після відкриття упаковки кава "живе" три місяці. А після – втрачає смак.
Їх може дозволити собі кожний кавоман.
- 1 Кава Проджект – Світ Чоколейт Дізнатись детальніше …
- 2 Кава Проджект – Ефіопія Сідамо Дізнатись детальніше …
- 3 Кава Проджект – Куба Серрано Лавадо Дізнатись детальніше …
- 4 Більше Кава – Бразилія КоліКолі …
- 5 Джаст Кава – Бразилія Рамос …
- 6 Lavazza – Qualita Oro. …
- 7 Paulig – Arabica. …
- 8 Jardin – Crema.