Як відрізнити хорошу каву від поганої?

Неприємний горілий або смалений присмак – явна ознака дешевих «пересмажених» зерен. Післясмак. А тут усе просто. Хороша кава залишає після себе «слід» – післясмак у роті з ароматом, що нагадує шоколад і свіжоспечений хліб.Apr 3, 2020

Давайте розберемося:

  1. 1) Зверніть увагу на наявність газового клапана. …
  2. 2) Дата обсмажування. …
  3. 3) Не дивіться назву Арабіка. …
  4. Шукайте вказівку на зміст арабіки або робусти. …
  5. Буває, що виробник вказує відсоткове співвідношення арабіки та робусти.

Неякісне зерно найчастіше смажать до чорноти. З'являється гіркота, смак смаженого цукру, чорний колір. Після відкриття упаковки кава "живе" три місяці. А після – втрачає смак.

Їх може дозволити собі кожний кавоман.

  1. 1 Кава Проджект – Світ Чоколейт Дізнатись детальніше …
  2. 2 Кава Проджект – Ефіопія Сідамо Дізнатись детальніше …
  3. 3 Кава Проджект – Куба Серрано Лавадо Дізнатись детальніше …
  4. 4 Більше Кава – Бразилія КоліКолі …
  5. 5 Джаст Кава – Бразилія Рамос …
  6. 6 Lavazza – Qualita Oro. …
  7. 7 Paulig – Arabica. …
  8. 8 Jardin – Crema.

Related Post

Як вбити паразитів в організмі в домашніх умовахЯк вбити паразитів в організмі в домашніх умовах

Фахівці назвали 10 продуктів, які позбавлять від гельмінтів часник гарбузове насіння ананас гриби лисички морква та морквяний сік лимон банан броколі Треба взяти в однаковій кількості такі висушені рослини: ромашку,