Червоний рис можна використовувати у різних стравах, починаючи від переможного до гарнірів. Він відмінно поєднується з м'ясом, птицею, рибою та овочами, а також може бути використаний у приготуванні салатів, пилавів, супів та десертів.
На 1 склянку рису беремо 2 або навіть 2,5 склянки води. Воду потрібно спочатку закип'ятити і посолити, потім кинути в неї рис. Варимо приблизно 40 хвилин, обов'язково помішувати!
Як варити рис жасмин
- На 1 склянку рису візьміть 1,5 склянки води.
- Рис добре промийте під проточною водою.
- Всипте в гарячу воду і доведіть до кипіння.
- Варіть рис на маленькому вогні 15 хвилин із закритою кришкою.
- В кінці варіння рис потрібно акуратно перемішати і залишити під кришкою на 5-10 хвилин.
- Для того, щоб приготувати червоний рис: замочіть його попередньо у воді на 3-5 годин. …
- Можна готувати як окрему страву та поєднувати із овочами.
- Використовуйте як гарнір до риби та улюблених морепродуктів.
- Готуйте на основі червоного рису смачні супчики та закуски.
Якщо порівняти ці два види, то нешліфований несе величезну користь для здоров'я, а шліфований – просто смачний. Який рис кращий для схуднення Нешліфований рис містить не набагато більше калорій у порівнянні із шліфованим рисом. Проте він має майже вдвічі більше фосфору та марганцю.
Якщо ви не знаєте, скільки треба води, щоб рис був розсипчастий, беріть у співвідношенні 1:3. Тобто, на одну склянку рису потрібно взяти три склянки води.
Покрокове приготування червоного рису з овочами і соєвим соусом: Суп з червоного рису з грибами і томатним соком. Інгредієнти: Покрокове …