Цибулю ріжемо кільцями/півкільцями, складаємо в невелику баночку. Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, кладемо оцет, як тільки почне закипати, заливаємо маринадом цибулю. Закриваємо кришкою.20 січ. 2017 р.
Формула маринування цибулі 1:2:3 така: на одну частину солі й цукру потрібно взяти дві частини оцту і три частини води. Якщо дотримуватись цього правила, то можна успішно замаринувати абсолютно все. У перерві між закрутками овочів та збором урожаю, приділи час на приготування найсмачніших маринованих грибів.
Приготуйте маринад. Для цього змішайте воду, цукор і сіль, доведіть до кипіння, потім додайте оцет, покип'ятіть хвилину і залийте цим маринадом цибулю. Закрийте кришкою і через годину цибулька буде готова. Таку мариновану цибулю можна зберігати у холодильнику кілька днів.
Півкільцями нарізати цибулю та лимон, перекласти до м'яса. Додати сіль, мед, олію, гостру гірчицю, чорний мелений перець, приправу до шашлику, італійські трави. Добре все перемішати, так, аби цибуля та лимон виділили сік. М'ясо відправити у холодильник маринуватися на 12-14 год.
Цибулю очистіть і наріжте його тонкими півкільцями. У великій мисці змішайте цукор, сіль, оцет і рослинне масло. Додайте нарізану цибулю в миску і перемішайте, щоб всі кільця добре просочилися маринадом. Залиште цибулю протягом приблизно 1-2 годин, щоб вона просочилась ароматами і стала м'якше.
Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, кладемо оцет, як тільки почне закипати, заливаємо маринадом цибулю. Закриваємо кришкою. Коли баночка охолоне (1-1,5 ч.) цибуля готова, можна використовувати і їсти.
Приготування: 1. Налийте в миску воду, додайте туди оцет, сіль, цукор і перець. Ретельно перемішайте до повного розчинення цукру і солі. Вибирайте …