Натуральна оболонка відмінно зберігається 12 місяців в прохолодному місці при температурі від 0 до 10 + ° C, та відносній вологості не більше ніж 85-90%. Допустиме зберігання натуральної ковбасної оболонки у морозильній камері на більш тривалий термін.
Свинячі кишки очищають, добре промивають і зберігають у засоленому або сушеному вигляді, а перед використанням вимочують у воді. Їх використовують для приготування ковбас, сосисок та шпикачок. Купити свинячі кишки можна на будь-якому ринку, заздалегідь замовивши їх у м'ясника.
Ідеальна температура для зберігання вареної ковбаси – від +2°С до +4°С Ковбасні вироби такого типу необхідно зберігати лише в холодильнику. Щоб варена ковбаса пролежала довго: зберігайте її у контейнері; або загорніть у пергамент, фольгу чи спеціальний папір.
Саме тому ми розповімо скільки можна зберігати ковбасні вироби у холодильнику і в яких умовах. Після відкриття оригінальної упаковки варена ковбаса придатна для вживання в їжу протягом 3 днів.
Кишки замочіть в солоно-содовому розчині (на 1 л води 2 ст. л. соди і солі) на 3-5 годин. Під його впливом вмирають шкідливі мікроорганізми, а жир стає м'якше, завдяки чому зішкрябується без особливих зусиль.
У чому замочити кишки для ковбаси? Кишки замочіть у солено-содовому розчині (на 1 л води 2 ст. л. соди та солі) на 3-5 годин. Під його впливом помирають шкідливі мікроорганізми, а жир стає м’якшим …